Projectontwikkeling vastgoed

Projectontwikkeling vastgoed

De afgelopen jaren heeft IGN Vastgoed een waardevol netwerk opgebouwd met projectontwikkelaars voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoedontwikkeling projecten. Samen met onze relaties creëren wij projectontwikkelingen met creativiteit, oog op duurzaamheid en design. Een belangrijk aspect waar wij waarde aan hechten is dat het vastgoedproject naadloos geïmplementeerd kan worden tussen de bestaande bouw en passend is voor de omgeving. De karakteristieke eigenschappen van een gemeenschap mogen niet verloren gaan bij het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Door mensen uit de gemeenschap hierbij te betrekken kunnen deze waardes bewaakt worden.

Van bodem tot vastgoed

Tijdens een vastgoed projectontwikkeling zijn wij door onze ervaring in staat het gehele proces uit handen te nemen. Door onze kennis, korte lijnen en opgebouwde relaties kunnen wij met vertrouwen projecten tot een succes maken. Dit begint natuurlijk bij de bodem. Wij zijn daarom altijd op zoek naar strategisch gelegen gronden met potentie. In samenwerking met investeerders en projectontwikkelaars creëren wij van bodem tot vastgoed.

Vastgoed projectontwikkeling vraagt steeds strengere eisen

De wereld veranderd. Dit gebeurt in rap tempo. Hierdoor wordt er vereist dat projectontwikkelaars een hoog aanpassingsvermogen hebben. Vanuit de Europese Unie en de overheid worden de spelregels steeds strikter omtrent het ontwikkelen van vastgoed. Denk hierbij aan thema’s als stikstof, duurzaamheid, betaalbaar wonen en gebruik van materialen. Dit maakt het ontwikkelen van nieuwe projecten steeds uitdagender. Deze onderdelen zorgen voornamelijk dat het stukje betaalbaar wonen extra lastig is aangezien de kosten tegenwoordig vele malen hoger liggen. Door slim om te gaan met materialen en samen te werken met een gemeenschappelijk doel kunnen de mooiste dingen gecreëerd worden. Dat creëren doen wij graag samen!

“Samen creëren wij de toekomst, doet u mee?”