Laat een gratis scan uitvoeren
IGN Grondscan

Wij verzorgen een gratis grondscan

Persoonlijk advies over kansen en risico’s voor het investeren in grond.

Geen verrassingen vooraf met de IGN Vastgoed Grondscan

U heeft een stuk grond op het oog of heeft interesse in het investeren in grond. Misschien wil u weten of een stuk grond beschikbaar is. IGN Vastgoed biedt de mogelijkheid om stukken grond te laten analyseren door onze adviseurs met behulp van de grondscan. Vraag de grondscan direct aan!

Geheel Kosteloos

De IGN Vastgoed Grondscan is geheel kosteloos. De adviseurs gaan graag voor u aan de slag om u te adviseren over het stuk grond dat u op het oog heeft. Heeft het stuk grond potentie of zal het nog lang duren voordat er gebouwd gaat worden? Laat dan uw stuk grond scannen en er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

Hoe werkt de IGN Vastgoed Grondscan?

Om het huizen tekort aan te vullen moet de komende 10 jaar 1 miljoen huizen worden gebouwd. Hierdoor zijn er vele bestemmingsplannen beschikbaar in de openbare registers. IGN Vastgoed raadpleegt deze registers. Door het opgebouwde netwerk van IGN worden planologen en gemeenten betrokken hierbij. De adviseurs kijken naar omliggende gebieden om zo het potentieel van het perceel in te schatten.

Grondscan aanvragen


Uw gegevens worden alleen gebruikt om in contact met uw te komen.