Gespreid investeren
DE GRONDPORTEFEUILLE

De IGN Grondportefeuille

Als investeerder wil je zekerheid en kiezen uit een gevarieerd aanbod van investeringen. Met de IGN Grondportefeuille bieden wij investeerders aan om meerdere positie in de markt in te nemen. Op basis van u wensen stellen we een grondportefeuille samen met meerdere projecten. Deze portefeuille bevat proposities op verschillende plekken in Nederland. Hierdoor wordt het risico gespreid en heeft u meer zekerheid.

Gevarieerde portefeuille

Als investeerder is het belangrijk om risico’s te spreiden. Door in te zetten op verschillende proposities binnen de markt is er een grotere zekerheid met een betere doorlooptijd. Een gevarieerde portefeuille biedt vele voordelen. Het zorgt voor:

  • Risicospreiding
  • Proposities met verschillende termijnen
  • Sneeuwbaleffect
  • Zekerheid
  • Hoger rendement

Door meerdere strategische posities aan te nemen is er een hogere kans op regelmatig uitkeren van verschillende projecten. Hierdoor wordt de doorlooptijd korter en kan met het opgebouwde rendement opnieuw geïnvesteerd worden waardoor er een sneeuwbaleffect ontstaat.

Samen een portefeuille samenstellen

IGN Grondportefeuille is beschikbaar vanaf 100.000

Samen stellen we een portefeuille samen van minimaal 3 grondposities met een minimale waarde van €100.000 V.O.N. Deze portefeuille wordt afgestemd op uw wensen en bijgestuurd waar nodig.

UPDATES

Regelmatig wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent uw portefeuille

100% ONTZORGD

Zodra een project van bestemming wijzigt doet IGN Vastgoed alle onderhandelingen

NOTARIS

Alle overdrachten verlopen via de notaris en u wordt 100% eigenaar van de aangekochte gronden

BIJSTELLEN

In overleg met u stellen we regelmatig de portefeuille bij naar uw wensen

EXCLUSIVITEIT

Deel mee in exclusieve grondprojecten alleen beschikbaar voor vaste relaties

SNEEUWBALEFFECT

Ervaar een sneeuwbaleffect door het regelmatig uitkeren van rendement door de gespreide portefeuille

Investeren zonder zorgen

Grondeigendom is een goede manier voor vermogensbescherming en vermogensgroei. Met de IGN Grondportefeuille spreid u uw kansen en kunt u regelmatig rendement verwachten. Door de verschillende proposities binnen uw portefeuille kunt u met een gerust hart investeren zonder enige zorgen. Anders als bij aandelen en andere vormen van investeren of beleggen hoeft u bij grond niet regelmatig uw investering in de gaten te houden. Uw persoonlijke adviseur houdt u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en zal uw van A tot Z begeleiden.Wil u meer weten over de IGN Grondportefeuille? Vul het formulier onderin de pagina in.