Ervaringen

Onze partners aan het woord

Lees over de ervaringen met IGN Vastgoed van onze partners. Particuliere en partijen waarmee wij samenwerken gaan wij een verbintenis aan als partnerschap en sturen op een langdurige relatie. Onze expertise komt samen met jouw ambities. De ervaringen met IGN Vastgoed zijn voortgevloeid uit samenwerkingen die wij tot op heden nog steeds onderhouden. Ook ervaren hoe het is om met de adviseurs van IGN Vastgoed te sparren? Neemt contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Dekker T.

“Het schijnt dat er aardig wat cowboys op de vastgoed markt zitten, maar net zoals bij een autogarage zitten er goede en slechte bedrijven tussen. Mijn eerste ervaring bij een andere partij was niet al te best, er werd veel beloofd maar weinig waargemaakt, ook zijn ze slecht te bereiken als je ze wilt spreken. Toen heeft IGN mij gebeld nadat ik in het kadaster kwam te staan. Bij IGN gaan ze anders te werk, het gaat niet om snel geld verdienen maar relaties opbouwen. Ik heb nu 3 stukken bij IGN waar een bestemmingsplan reeds op rust, en de looptijd die word voorgespiegeld is zeer realistische.

Elk kwartaal en bij elke ontwikkeling krijg ik een update, geweldig.”

R.D.

“Ik ben zojuist ingestapt bij IGN in een project in de Zuidplas, de gemeente is enorm aan het groeien, heeft toegezegd dat ze gaat bouwen en het bestemmingsplan is onherroepelijk aangenomen. Dit is wel even andere koek dan mijn andere projecten.”

Bastiaan R. Max

“Sinds enkele jaren werk ik samen met IGN Vastgoed. In het verleden heb ik eerder samengewerkt om mij portfolio uit te breiden maar sinds ik bij IGN Vastgoed terecht ben gekomen heb ik eindelijk vertrouwen in de investeringen die ik met hen plaats.”

Marco G.

“Er zitten kapers op de kust die mooie verhalen vertellen zonder dat daadwerkelijk gebouwd word. Goed opletten, er zitten goede en slechte projecten tussen. Bij IGN hebben alle proposities tot nu toe ver gevorderde plannen, maar ik heb er een aantal voorbij zien komen waar over 20 jaar nog niks gebouwd gaat worden.

Kortom ga voor projecten die verder gevorderd zijn en je kan je geld veilig stallen. Naar mijn weten is IGN de partij met goede projecten.”

Harry C.

“Op RTL Z hadden ze het over warme grond, verkaveling en investeren in grond. Ik ben op onderzoek uitgegaan en kwam terecht bij IGN. Super service en product.

Beter dan de beurs, veiliger dan crypto ’s, geen omkijken naar.”

M. Den Ooijer

“De bank kost geld om mijn centen daar te stallen, ik heb geen tijd om de beurs in de gaten te houden, en mn oude sok zit vol genoeg. Ik zocht een plek om zonder kopzorgen mn gelden te stallen. NEDERLANDS GROND in mijn antwoord!

één nadeel, ik word gebeld door andere vastgoed bedrijven, maar vooralsnog houd ik het bij projecten van IGN.”

Tim R.

“Ik werd koud gebeld door IGN, het viel plat op mijn dak, eerst was ik huiverig, maar ik had geen idee dat deze manier van investeren in Nederlandse grond mogelijk was. Wat een prachtig product, waardevast door elke crisis.

Blij dat IGN mij heeft gevonden.”

Bekijk onze lopende projecten

C. van Oostering

“Ik had bij IGN Vastgoed een koopovereenkomst getekend met verlate betaling maar helaas na een financiële tegenslag was ik niet in staat om dit stuk te betalen. Ik werd goed geholpen door IGN, ze begrepen de situatie en hebben de overdracht uitgesteld.

Top service! Een pak van m’n hart.”

Cynthia ten Bokkel

“Samen met mijn portfoliomanager kijken we naar de markt en bespreken we onze volgende stap. Het is fijn om met een persoon samen te werken ipv meerdere contactpersonen. Goed werk mannen!”

Contant Backer

“Wanneer je meermaals een mindere ervaring hebt gehad wil je eigenlijk alleen nog te maken hebben met een partij die zaken serieus aanpakt en die niet alles doen om de verkoop rond te krijgen. Heel erg blij dat ik ben overgestapt naar deze partij!”

P. den Goede

“Kort geleden gestart bij IGN Vastgoed na een fijne kennismaking op kantoor. Een goede uitleg gekregen over de risico’s en de kansen en het potentieel van de aangelegen gronden. Wordt regelmatig op de hoogte gehouden en heb nauw contact met de heren van IGN.”

Anoniem

“Al een aantal jaren ervaring in de grondmarkt en wat voor mij het belangrijkste is, is vertrouwen en dat bieden de adviseurs van IGN Vastgoed. Er zijn veel partijen die in deze markt absurde prijzen vragen en valse beloftes maken. Ik werk nu al een aantal jaar samen met IGN en ben daar erg blij mee. Al meerdere projecten aangekocht en vele successen behaald. Doordat ik gespreid heb geïnvesteerd heb ik het risico kunnen dekken. Inmiddels ben ik er wel achter gekomen dat wanneer IGN in een project stapt dat zij dit alleen doen als het potentieel hoog is.”

Anoniem

“Investeren is risico nemen. Of dat nou met crypto is of aandelen, je loopt altijd risico. Bij deze markt ben ik er achter gekomen dat de risico’s vele malen kleiner zijn en dan over de jaren de rendementen veel hoger zijn. Soms kan het snel gaan en soms duurt het een aantal jaar maar het gemiddelde rendement over de jaren is nog steeds aanzienlijk hoger als bijvoorbeeld bij aandelen. Daarnaast verliest grond bijna niet zijn waarde en wordt het over het algemeen alleen maar meer waard. Door de positie van IGN in de markt kunnen zij een eerlijke prijs aanbieden en daarom werk ik al een aantal jaar met hun samen.”