Ervaringen

Onze partners aan het woord

Lees over de ervaringen met IGN Vastgoed van onze partners. Particuliere en partijen waarmee wij samenwerken gaan wij een verbintenis aan als partnerschap en sturen op een langdurige relatie. Onze expertise komt samen met jouw ambities. De ervaringen met IGN Vastgoed zijn voortgevloeid uit samenwerkingen die wij tot op heden nog steeds onderhouden. Ook ervaren hoe het is om met de adviseurs van IGN Vastgoed te sparren? Neemt contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Sinds enkele jaren werk ik samen met IGN Vastgoed. In het verleden heb ik eerder samengewerkt om mij portfolio uit te breiden maar sinds ik bij IGN Vastgoed terecht ben gekomen heb ik eindelijk vertrouwen in de investeringen die ik met hen plaats.

Kort geleden gestart bij IGN Vastgoed na een fijne kennismaking op kantoor. Een goede uitleg gekregen over de risico’s en de kansen en het potentieel van de aangelegen gronden. Wordt regelmatig op de hoogte gehouden en heb nauw contact met de heren van IGN.

Wanneer je meermaals een mindere ervaring hebt gehad wil je eigenlijk alleen nog te maken hebben met een partij die zaken serieus aanpakt en die niet alles doen om de verkoop rond te krijgen. Heel erg blij dat ik ben overgestapt naar deze partij!

Samen met mijn portfoliomanager kijken we naar de markt en bespreken we onze volgende stap. Het is fijn om met een persoon samen te werken ipv meerdere contactpersonen. Goed werk mannen!